LEMONEX-0122636009

#LEMONEX🍋
0122636009

LEMONEX adalah minuman campuran botani lemon (Premix Lemon Drink) yang sangat berkesan dalam membantu anda menjadi lebih kurus dan sihat.

Lemonex sangat berkhasiat dalam Melancarkan Pencernaan ,Menstabilkan Tekanan Darah Tinggi, Detoksifikasi Racun Dalam Tubuh, Vitamin C yang membantu dalam menyingkirkan lemak dan sekaligus menurunkan berat badan.

LEMONEXmengandungi ‘grapefruit’ iaitu buah limau gedang salah satu buah yang mampu mengurangkan berat badan dengan efektif.

LEMONEX membantu anda untuk lebih bertenaga,singkirkan lemak dengan mudah dan membuatkan anda terkurus tanpa sengaja!

APA ITU LEMONEX?LEMONEX adalah minuman detox yang menggabungkan 4 unsur yang sangat baik untuk menurunkan berat badan anda dan jadi lebih sihat.

4 Bahan utama yang terkandung dalam Lemonex

GRAPEFRUITS ( Buah limau Gedang )Grapefruits atau buah limau gedang ini sangat dalam menyingkirkan berat badan yang tidak diperlukan oleh badan.Komponen dalam grapefruits ini membantu untuk mengaktifkan enzim AMPK yang menggalakkan pembakaran lemak dengan meningkatkan kadar metabolisme badan.

LEMON
Lemon membantu membakar kalori dalam badan melalui peningkatan metabolisme badan.Ia meningkatkan kadar percernaan karbohidrat dalam badan dan seimbangkan kadar gula dalam darahDengan itu,ia mencegah insulin dihasilkan dan mengurangkan penyimpanan lemak dalam badan.

CITRIC ACID
Citric acid/Vitamin C adalah antioksida yang meningkatkan kadar metabolisma dan membakar lemak tahap maksimum.Menurut hasil kajian,semakin tinggi Vitamin C dalam badan,semakin besar peluang untuk membakar lemak ketikabersenam.

NANO SUGAR
Nano sugar adalah partikel halus sucralose.Ia pengganti terbaik untuk gula biasa.Nano sugar mengadungi nilai kalori dan karbohidrat yang rendah.Jadi ia mengurangkan jumlah gula yang bakal ditukarkan kepada lemak dalam badan.

9 KELEBIHAN LEMONEX

⊗ Tidak perlu berlapar
⊗ Tidak wajib bersenam
⊗ Metabolisma cepat naik
⊗ Detox
⊗ Cepat mencairkan lemak
⊗ 3x lebih pantas menurunkan berat badan

Price : RM120.00 Seller: SITI SARA BT ABDUL GHANI
H/P No: 60122636009
Email: legacynur0911@gmail.com